Monday, October 30, 2006

asså det verkar va med Nätverket Antirasistisk Akademi som med föreningen Backspace: typ hemligt sällskap, inte med flit men som konsekvens av brist på tid och pengar och menar jag kanske också töntiga onödiga prestationskrav. Kontaktuppgifter skulle räcka långt. Det bor rasistiskt utsatta folk i hela Sverige, utanför metropolerna, och också inom akademin fast utanför dom coolaste upplystaste ställena. Tyvärr går det inte att kontakta NAA om en inte känner rätt folk, det går över huvud taget inte att få reda på mer. Vilket jag märker eftersom folk hittar hit i jakten på detta nätverk. (Och Tyvärr, men detta är alltså en dead end för att få reda på mer om NAA, om du googlat dig hit av den anledningen.) Trist med slutna sällskap, oavsett orsak, tycker jag.

Så om du råkar läsa detta och e med i NAA: kan du inte ta och lägga upp två sökbara rader och nån sorts kontaktuppgift nånstans på nätet?

tack på förhand,

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

alla har väl tid att lägga upp en sida på internet och sedan bara låta den ligga där några år med som du säger lite kontaktuppgifter.. starta en blogg om inte annat! Feministerna och antirasisterna bör se över sina prioriteringar, finns man inte på internet så finns man inte.. det är inte som att man tittar i telefonkatalogen nuförtiden

31/10/06 12:43  

Post a Comment

<< Home